TEČAJ ROLANJA

Bi radi, da se vaš otrok nauči rolati z izkušenimi vaditelji v le 5 urah?
In vam prihrani ure in ure časa in energije, ko bi to počeli sami?

ROLAM1
rolam6
IMG_0731

ZA OTROKE OD 3,5-8 LET 

Tečaj, kjer pod vodstvom izkušenih vaditeljev vaš otrok osvoji osnove rolanja, se zabava s sovrstniki, razvija ravotežje, krepi mišice, ima večji nadzor nad svojim telesom in krepi svoj imunski sistem – zunaj, na svežem zraku. 

KAJ VKLJUČUJE TEČAJ ROLANJA

– 5 urni tečaj rolanja (2x tedensko ali intenzivni – cel teden)

– Vaditelj + Animator na vsaki uri

– Skupine do 10 otrok (3,5 -8 let)

– Učenje rolanja skozi igro in zabavo

– Nastop za starše na zadnji uri

– Diploma Junaka

VERJETNO NE ŽELITE, DA OTROK OBUPA NAD ROLANJEM ŽE PRVI DAN ZARADI ZAČETNIH PADCEV?

To je namreč najbolj pogosto pri otrocih, ko začnejo z rolanjem, saj izgubijo motivacijo,

ker jim ne uspe takoj in enostavno ne želijo več na rolerje…

ZATO SMO Z VEČLETNIMI IZKUŠNJAMI SESTAVILI ZAČETNI PROGRAM ZA MALČKE,

KJER NE IZGUBIJO MOTIVACIJE IN VESELJA DO ROLANJA IN JIH SKOZI TEČAJ

VES ČAS MOTIVIRAMO IN PODPIRAMO. 

LOKACIJE IN TERMINI

*Ko klikneš na lokacijo se ti izpišeta datum in ura tečaja*

 1. TERMIN
 
LOKACIJA: Igrišče pred Partizanom Medvode

LOKACIJA: igrišče pred dvorano Trata

Začetek:

LOKACIJA: Igrišče pri OŠ Matije Čopa

LOKACIJA: pred vhodom v dvorano Žak

 

LOKACIJA: igrišče OŠ Škofljica

 

LOKACIJA: zagrajeno parkirišče pred dvorano Ambienti

LOKACIJA: igrišče pri OŠ Antona Martina Slomška

Lokacija: Češminov park

Tečaj Rolanja

45
  • 5 urni tečaj Rolanja
  • Nastop za starše
  • Diploma Junaka na rolerjih
  • E-knjižica Rolam tudi doma
Predprijave

IZPOLNITE SPODNJO PRIJAVNICO  

Športno društvo Špelini Junaki Splošni pogoji in navodila

Splošni pogoji in navodila za organizacijo in izvajanje športne vadbe ter športno-animacijskih aktivnosti (v nadaljevanju “Splošni pogoji”) Društva Špelini Junaki, Zgornje Pirniče 40/g. 1215 Medvode, (v nadaljevanju Špelini Junaki) so sestavni del pogodbe oz. prijavnice, ki jo skleneta Špelini Junaki in udeleženec programa oz. v njegovem ali njenem imenu starš ali skrbnik, v vsakem primeru pa plačnik programa (v nadaljevanju »udeleženec«). V primeru dodatnih pogojev, določil ali sprememb na izbranem vadbenem programu, veljajo poleg spodaj navedenih pogojev tudi tisti, ki so navedeni v prijavnici oz. pogodbi.

Splošni Pogoji: na tečaj se vsak udeleženec lahko prijavi preko spletnega obrazca in je za rezervacijo mesta na tečaju dolžan poravnati predračun tečaja v roku naveden v obrazcu, poslanem preko e-mail naslova. Zamujene ure programa lahko nadomeščate na drugem terminu ali lokaciji s predhodnim obvestilom in v primeru, da je termin prost. 

Odstopi in vračila: udeleženec lahko v vsakem trenutku iz kakršnegakoli razloga odstopi od programa s pisnim pojasnilom po elektronski pošti. V tem primeru za odstop in vračilo veljajo odstopni pogoji društva, da se stranki na TRR račun vrne 50% plačanega programa ali se izda dobropis v vrednosti tečaja, ki je unovčljiv 1 leto. V primeru, da vseh ur programa niste pokoristili jih lahko v primeru prostosti nadomeščate na drugih terminih ali lokaciji, vračilo denarja pa v tem primeru ni mogoče. 

Izredne situacije, razmere, dogodki: v primeru, da se v času med dnem prijave/plačila programa in dnem zaključka programa zgodijo nepričakovane situacije na katere Društvo Špelini Junaki nima vpliva in se spremenijo odloki pristojnih organov v Sloveniji, ki nam onemogočajo izvajanje dejavnosti programa, bomo program v skladu z možnostmi ustrezno podaljšali do konca tekočega šolskega leta oz. po potrebi do pričetka naslednjega šolskega leta. V kolikor tudi to ne bo mogoče bomo plačilo programa vrnili v obliki dobropisa ali v celoti.

Društvo Špelini Junaki ne prevzema odgovornosti za morebitno okužbo s prenosljivimi boleznimi v času vadbe oz. izvajanja aktivnosti in je s tem udeležba udeleženca na programu stvar popolnoma lastne odločitve. 

V primeru slabega vremena in ko je tečaj nemogoče izpeljati zunaj, bomo uro tečaja nadomestili v kasnejših terminih in tako podaljšali trajanje tečaja. 

(GDPR). Vaši podatki se bodo uporabljali izključno za informiranje o novostih, storitvah, seminarjih, webinarjih in ostalih stvari, povezanih z našo dejavnostjo. Vaši podatki so strogo varovani preko spletnega ponudnika Activecampaign za zbiranje elektronskih naslovov (www.activecampaign.com). Zbrane osebne podatke bomo varovali v skladu z Zakonom o varstvu podatkov. Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Kadarkoli lahko zahtevate izbris svojih podatkov. Za več informacij nam lahko pišete na spela@spelinijunaki.si. Če se želite odjaviti od novic, lahko kadarkoli na koncu elektonske pošte pritisnete unsubscribe.