Pri Špelinih Junakih verjamemo, da se morajo otroci obnašati kot otroci.

Verjamemo tudi, da so zabavna in družabna okolja najbolj pomembna
za učenje življenjskih lekcij – tistih, ki jih resnično pripravijo
na življenje polno dogodivščin, sprememb in ovir. 

Skozi unikatne programe in načine dela, ki se vrtijo okoli gibanja,
aktivne igre, dopolnjujejo tradicionalen šolski sistem –
na način, ki ga ne bodo tam nikoli dobili, še preden sploh pridejo v šolo.

Vašim malčkom damo varno in inspiracijsko okolje,
kamor lahko usmerijo in porabijo svoje neomejene (kajne ☺️) zaloge energije,
zgradijo samozavest, socialne veščine, zdrave navade in zdrave gibalne vzorce.

Preglejte spodnje programe, da najdete tistega pravega za vas
 in vašega malčka.
Potem pa skočite na lokacije in termine, da najdeste svojo najbližjo lokacijo.

P.S. Otroci so naše največje bogastvo, naša prihodnost in prihodnost našega planeta.

Naša ključna misija je zagotoviti sposobnosti,
ki jih v šolskem sistemu ne dobijo, vendar vsi vemo,
da so ključnega pomena, za zdravo, srečno in uspešno življenje.

Tako se velikokrat dotaknemo zabavnih in igrivih vaj,
ki so otroška različica meditacije, joge, čustvene inteligence,
socialnih veščin in dela v ekipah, kreativnega razmišljanja,
gibalnih sposobnosti in še in še.

Špelini junaki junior
(od 18 mesecev - 3 let)
(skupaj s starši)

Vadba za malčke od 1,5 – 3 leta starosti skupaj s starši, ki bo za vas in vašega junaka prava izkušnja. Poleg prvih gibalnih elementov, plazenja, lazenja, plesa, prvih stikov z žogo – se skozi vadbo oblikuje trdna vez med vami in vašim otrokom, hkrati, pa se vaš malček nauči sodelovati in vključevati v družbo ostalih malčkov na uri.

Špelini junaki
(od 3-6 let)
(brez staršev)

Vadba za malčke od 3 – 6 leta poteka samostojno, brez staršev. Tako se skozi gibanje naučijo prvih socialnih veščin z otroci enake starosti. Posvetimo se osnovam gibanja, ki bodo podlaga za zdrav način življenja, pravilnih gibalnih vzorcev in podlaga za vsak nadaljni šport. Preizkusimo se v poligonih, obročih, igrah z žogo, ekipnih igricah, hkrati pa vključimo prvine sodobnih veščin kot so joga, meditacija, vse skozi zabaven proces igre. Glavni cilj je čarobno doživetje skozi učenje vašega otroka.

Špelini Junaki Junior

1,5 - 3 leta skupaj s starši
119/3 mesece
  • Nepozabna Tedenska izkušnja vas in vašega malčka skozi 3 mesečni semester
  • Strokovni vaditelj + čarobni animator
  • Vez med staršem in otrokom skozi zabavne, čarobne gibalne urice
  • Oviratlon za vašega Junaka
mlajši od 3

Špelini Junaki

3 - 6 let
133 /4 mesece 39€/mesec
  • Samostojna tedenska vadba vašega junaka
  • Tematske vadbe (noč čarovnic, božič, pust)
  • vaditelj + animator (glede na število otrok v skupini)
3 - 6 let

Članarine pri junakih nimamo oziroma je že všteta v ceni.

Drugi otrok ima 20% popust.

Na nekaterih lokacijah, kjer so stroški večji, je 4- mesečna vadnina za 5%-10% višja (Šiška, Litija, Kranj, Vič, Domžale, Škofja Loka, Vrhnika…) 

Športno društvo Špelini Junaki Splošni pogoji in navodila

Splošni pogoji in navodila za organizacijo in izvajanje športne vadbe ter športno-animacijskih aktivnosti (v nadaljevanju “Splošni pogoji”) Društva Špelini Junaki, Zgornje Pirniče 40/g. 1215 Medvode, (v nadaljevanju Špelini Junaki) so sestavni del pogodbe oz. prijavnice, ki jo skleneta Špelini Junaki in udeleženec programa oz. v njegovem ali njenem imenu starš ali skrbnik, v vsakem primeru pa plačnik programa (v nadaljevanju »udeleženec«). V primeru dodatnih pogojev, določil ali sprememb na izbranem vadbenem programu, veljajo poleg spodaj navedenih pogojev tudi tisti, ki so navedeni v prijavnici oz. pogodbi.

Splošni Pogoji: članarina je že všteta v mesečno vadnino. Položnico prejmete po elektronskem naslovu navedenem na prijavnici do 20. v mesecu za tekoči mesec, rok plačila pa je 8 dni. Obroki so enaki za vsak mesec ne glede na različno število ur, s strani Špelinih Junakov pa je zagotovljeno, da imamo v mesecu minimalno 3 vadbene ure, v nasprotnem primeru se vadnina sorazmerno zmanjša ali uro nadomešča. V času šolskih počitnic in uradnih praznikov vadba odpade na vseh lokacijah. Zaradi praznikov in počitnic se mesečni prispevek za vadbo ne spremeni. Na vadbo se vsak udeleženec lahko prijavi preko spletnega obrazca in je za rezervacijo mesta dolžan poravnati predračun vadbe v roku naveden v obrazcu, poslanem preko e-mail naslova. Zamujene ure programa lahko nadomeščate na drugem terminu ali lokaciji s predhodnim obvestilom in v primeru, da je termin prost. 

Odstopi in vračila: Mesečni prispevek se ne spremeni, v kolikor se junak ne udeleži vadbe zaradi osebnih razlogov (potovanja, tečaji, izleti) oz. bolezni. Vadbo lahko v primeru odsotnosti nadomeščate na drugi lokaciji/terminu ob predhodni prijavi. Odpoved je mogoča do zadnjega v mesecu za nov mesec in je ni mogoče odpovedati v sredini meseca razen v primeru ko je bil otrok odsoten zaradi bolezni (manjkal vsaj 2x oz. 14 dni). V takem primeru nas morate obvestiti na elektronski naslov: spelinijunaki@gmail.com  PRED odsotnostjo. Vadba se prav tako ne zaračuna v primerih, da je na odpoved vadbe vplivala višja sila in je nismo izvajali. 4-mesečni prispevek se zmanjša ali vrača le v primeru daljše odsotnosti zaradi bolezni (pisno potrdilo).

Izredne situacije, razmere, dogodki: v primeru, da se v času med dnem prijave/plačila programa in dnem zaključka programa zgodijo nepričakovane situacije na katere Društvo Špelini Junaki nima vpliva in se spremenijo odloki pristojnih organov v Sloveniji, ki nam onemogočajo izvajanje dejavnosti programa, bomo program v skladu z možnostmi ustrezno podaljšali do konca tekočega šolskega leta oz. po potrebi do pričetka naslednjega šolskega leta. V kolikor tudi to ne bo mogoče bomo plačilo programa vrnili v obliki dobropisa ali v celoti.

Društvo Špelini Junaki ne prevzema odgovornosti za morebitno okužbo s prenosljivimi boleznimi v času vadbe oz. izvajanja aktivnosti in je s tem udeležba udeleženca na programu na lastno odgovornost, kot tudi ne prevzema odgovornosti za morebitne nesreče, ki se lahko na vadbi zgodijo in nanje nismo imeli vpliva oz. je nismo mogli preprečiti. 

S KLIKOM SPODAJ IZPOLNITE PRIJAVO ZA NAŠO BREZPLAČNO ČAROBNO UVODNO URO