Pred davnimi časi, daleč za visokimi Alpami 🏔 in tik ob Jadranskem morju 🐳, se je nahajala mala država, ki se je imenovala Slovenija🇸🇮.

V Sloveniji so bivali prijazni ljudje, ki so skrbeli za svoje družine, radi so se zabavali in bili občasno tudi junaško razpoloženi 💪

Kljub majhni državi, so imeli veliko srce ❤️ in še večji športni duh🏀,
osvajali so medalje 🏅 po celem svetu v različnih športih.

Kljub izrednemu športnemu potencialu posameznikov, pa je večji del populacije malo pozabil nase. Prenehali so se gibati, pozabili na zdravo in svežo prehrano in skozi nekaj generacij, se je navada prenašala iz roda v rod in bolezni, previsoka teža, težave s sklepi so se večale in začele pojavljati že pri mlajši populaciji. Tudi trdna volja, brezbrižnost, sreča, veselje in odlični medsebojni odnosi so začeli padati, dvigoval pa se je zlobni stres, jeza, nevoščljivost,naraščal je individualni strah in nepotrpežljivost, začel je prevladovati glavni zlobec Pohlep 👹.

Zato se je mlada družina iz Medvod, ki je že več kot 20 let  delala z malčki pod 6 let in jih učila gibanja, pripravljala na nadaljne športe, učila komunikacije, socializacije in zdravega načina življenja odločila, da je čas za večje ukrepe proti zlobnim napadalcem ⚔️.

Mlajša družinska članica Špela 🙋‍♀️, ki je celo življenje delala z otroci, jih pripravljala na kasnejšo specializacijo za različne športe, vpeljevala v zdrav način življenja 🍎, predvsem pa jih učila tistih pomembnih vrednot in skozi igro prikazala zdravo življenje kot nekaj dobrega, zabavnega in junaškega 🦸‍♂️, se je odločila:

DA USTANOVI SVOJO AKADEMIJO Z IMENOM ŠPELINI JUNAKI.

Vizija in misija Špelinih junakov je bila čisto preprosta.

Skozi programe, ki so kot vrtec za zdravo življenje izobraževati in učiti mlade starše 👪 in njihove malčke 👶 pod 6 let o pomembnosti gibanja , zdravi prehrani, pravilnI vzgojI, druženjU, socializacijI, in učenjU.

Odločila se je, da bo skupaj z ostalimi strokovnjaki za otrokovo vzgojo in zdravo življenje
delila ogromno pomembnih informacij, tehnik, zdravih receptov, poučnih igric in ostalih stvari za vzgojo pravih junakov.

Hkrati pa je svojo vizijo začrtala s 3 različnimi programi:

Špelini Junaki Junior – za malčke pod 1,5 – 3 leta starosti, ki bodo otročkom in njihovim staršem zagotovili prve nepozabne skupne trenutke gibanja in oblikovale nepozabno vez.

Špelini Junaki – naš najbolj poznan program, za otroke od 3 – 6 let starosti, kjer se bodo otroci brez staršev učili samostojnosti, socializacije in razvijali svoje možgančke skozi gibalne zanke, uganke in igrice. V individualnem okolju se bodo otroci v enem letu naučili kar 10 različnih športov skozi strukturiran program Špelinih Junakov.

ter Špelini Junaki Animiran Rojstni dan – kjer smo rojstni dan vašega junaka dvignili na najvišjo raven in mu omogočili zabavo, ki je ne bo pozabil. Izbira je neomejena in po lastnih željah vašega junaka ali pa le poskrbimo za nepozabno animacijo in zabavo. 

 Tako bomo z vsemi silami udarili proti zlobnim nasprotnikom stresu, jezi, debelosti, boleznim in vzgojili naše malčke v junake, ki bodo dominirali, ter živeli zdravo in srečno življenje.

Pri  Špelinih junakih pa potrebujemo malo pomoči…

Zato je zdaj na vas, dragi starši, da pomagate vzgojiti svoje otroke v zdravo, srečno okolje in naredite prvi korak s tem, da ga pripeljete na brezplačno uvodno zabavo Špelini junaki.

Sporočite še svoji kolegici, sestri, bratu, sestrični in skupaj pripeljite svoje junake na uvodno uro Špelinih junakov! Tako bomo s skupnimi močmi lahko poskrbeli za zdravo, aktivno in uspešno prihodnost naših malih junakov.

Lep junaški pozdrav vsem našim pogumnim staršem, ki ste se odločili otroke vzgajati v zdravem, srečnem okolju in jim omogočiti junaško prihodnost!