NADALJEVALNI TEČAJ ROLANJA

Smo začetni tečaj prehitro končali?

Tečaj, kjer že imate osnovno znanje rolanja, manjka le dodatna samozavest in samostojnost na rolerjih z novo osvojenimi tehnikami in težjimi preizkušnjami.

IMG_0298
ROLAM1
IMG_0731

ZA OTROKE OD 3,5 – 8 LET 

Nadaljevalni tečaj, kjer pod vodstvom izkušenih vaditeljev vaš otrok nadgradi osvojeno znanje rolanja, se nauči novih trikov, tekmuje s sovrstniki in se še bolj samozavestno poda na vožnjo z rolerji.

KAJ VKLJUČUJE TEČAJ ROLANJA

– 4 urni tečaj rolanja 

– Izkušeni Vaditelji

– Skupine do 10 otrok (3,5 -8 let)

– Nadgradnja že osvojenega znanja

– Premagovanje zahtevnejših ovir na poligonu

LOKACIJE IN TERMINI

VRHNIKA

Začetek: 
 
 
 

Ljubljana – Šiška

Začetek:

 

ŠKOFLJICA

Začetek:

 
 
 

Tečaj Rolanja

35
  • 4 urni tečaj Rolanja
  • Nadgradnja osvojenega znanja
  • Učenje novih trikov na rolerjih
Predprijave

IZPOLNITE SPODNJO PRIJAVNICO  

(GDPR). Vaši podatki se bodo uporabljali izključno za informiranje o novostih, storitvah, seminarjih, webinarjih in ostalih stvari, povezanih z našo dejavnostjo. Vaši podatki so strogo varovani preko spletnega ponudnika Activecampaign za zbiranje elektronskih naslovov (www.activecampaign.com). Zbrane osebne podatke bomo varovali v skladu z Zakonom o varstvu podatkov. Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Kadarkoli lahko zahtevate izbris svojih podatkov. Za več informacij nam lahko pišete na spela@spelinijunaki.si. Če se želite odjaviti od novic, lahko kadarkoli na koncu elektonske pošte pritisnete unsubscribe.