NADALJEVALNI TEČAJ ROLANJA

Smo začetni tečaj prehitro končali?

Tečaj, kjer že imate osnovno znanje rolanja, manjka le dodatna samozavest in samostojnost na rolerjih z novo osvojenimi tehnikami in težjimi preizkušnjami.

IMG_0298
ROLAM1
IMG_0731

ZA OTROKE OD 3,5 – 8 LET 

Nadaljevalni tečaj, kjer pod vodstvom izkušenih vaditeljev vaš otrok nadgradi osvojeno znanje rolanja, se nauči novih trikov, tekmuje s sovrstniki in se še bolj samozavestno poda na vožnjo z rolerji.

KAJ VKLJUČUJE TEČAJ ROLANJA

– 4 urni tečaj rolanja 

– Izkušeni Vaditelji

– Skupine do 10 otrok (3,5 -8 let)

– Nadgradnja že osvojenega znanja

– Premagovanje zahtevnejših ovir na poligonu

LOKACIJE IN TERMINI

VRHNIKA

Začetek: TOREK, 24.5. ob 18:00
 
Ure tečaja (4x po 1 uro):
torek, 24.5., 17:30
sreda, 25.5., 17:30
četrtek, 26.5., 17:30
petek, 27.5., 17:30
 

Ljubljana – Šiška

Začetek: TOREK, 24.5. ob 17:30

Ure tečaja (4x po 1 uro):
torek, 24.5., 17:30
četrtek, 26.5., 17:30
torek, 31.5., 17:30
četrtek, 2.6., 17:30
 

ŠKOFLJICA

Začetek: PONEDELJEK, 23.5. ob 17:00

Termin: ponedeljek in sreda ob 17:00

 
 
 

Tečaj Rolanja

45
35
  • 4 urni tečaj Rolanja
  • Nadgradnja osvojenega znanja
  • Učenje novih trikov na rolerjih
Predprijave

IZPOLNITE SPODNJO PRIJAVNICO  

Športno društvo Špelini Junaki Splošni pogoji in navodila

Splošni pogoji in navodila za organizacijo in izvajanje športne vadbe ter športno-animacijskih aktivnosti (v nadaljevanju “Splošni pogoji”) Društva Špelini Junaki, Zgornje Pirniče 40/g. 1215 Medvode, (v nadaljevanju Špelini Junaki) so sestavni del pogodbe oz. prijavnice, ki jo skleneta Špelini Junaki in udeleženec programa oz. v njegovem ali njenem imenu starš ali skrbnik, v vsakem primeru pa plačnik programa (v nadaljevanju »udeleženec«). V primeru dodatnih pogojev, določil ali sprememb na izbranem vadbenem programu, veljajo poleg spodaj navedenih pogojev tudi tisti, ki so navedeni v prijavnici oz. pogodbi.

Splošni Pogoji: na tečaj se vsak udeleženec lahko prijavi preko spletnega obrazca in je za rezervacijo mesta na tečaju dolžan poravnati predračun tečaja v roku naveden v obrazcu, poslanem preko e-mail naslova. Zamujene ure programa lahko nadomeščate na drugem terminu ali lokaciji s predhodnim obvestilom in v primeru, da je termin prost. 

Odstopi in vračila: udeleženec lahko v vsakem trenutku iz kakršnegakoli razloga odstopi od programa s pisnim pojasnilom po elektronski pošti. V tem primeru za odstop in vračilo veljajo odstopni pogoji društva, da se stranki na TRR račun vrne 50% plačanega programa ali se izda dobropis v vrednosti tečaja, ki je unovčljiv 1 leto. V primeru, da vseh ur programa niste pokoristili jih lahko v primeru prostosti nadomeščate na drugih terminih ali lokaciji, vračilo denarja pa v tem primeru ni mogoče. 

Izredne situacije, razmere, dogodki: v primeru, da se v času med dnem prijave/plačila programa in dnem zaključka programa zgodijo nepričakovane situacije na katere Društvo Špelini Junaki nima vpliva in se spremenijo odloki pristojnih organov v Sloveniji, ki nam onemogočajo izvajanje dejavnosti programa, bomo program v skladu z možnostmi ustrezno podaljšali do konca tekočega šolskega leta oz. po potrebi do pričetka naslednjega šolskega leta. V kolikor tudi to ne bo mogoče bomo plačilo programa vrnili v obliki dobropisa ali v celoti.

Društvo Špelini Junaki ne prevzema odgovornosti za morebitno okužbo s prenosljivimi boleznimi v času vadbe oz. izvajanja aktivnosti in je s tem udeležba udeleženca na programu stvar popolnoma lastne odločitve. 

V primeru slabega vremena in ko je tečaj nemogoče izpeljati zunaj, bomo uro tečaja nadomestili v kasnejših terminih in tako podaljšali trajanje tečaja. 

(GDPR). Vaši podatki se bodo uporabljali izključno za informiranje o novostih, storitvah, seminarjih, webinarjih in ostalih stvari, povezanih z našo dejavnostjo. Vaši podatki so strogo varovani preko spletnega ponudnika Activecampaign za zbiranje elektronskih naslovov (www.activecampaign.com). Zbrane osebne podatke bomo varovali v skladu z Zakonom o varstvu podatkov. Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Kadarkoli lahko zahtevate izbris svojih podatkov. Za več informacij nam lahko pišete na spela@spelinijunaki.si. Če se želite odjaviti od novic, lahko kadarkoli na koncu elektonske pošte pritisnete unsubscribe.