Celotna ekipa Špelinih junakov je res
navdušena, da si/ste se odločili narediti
korak proti zdravemu življenju vašega
malčka in tedenski čarobni
zabavi in vadbi.

Izberi program za svojega junaka

IZPOLNI SPODNJO PRIJAVNICO

PRIDI NA UVODNO čAROBNO IZKUšNJO

Špelini junaki junior
(od 18 mesecev - 3 let)
(skupaj s starši)

Vadba za malčke od 1,5 – 3 leta starosti skupaj s starši, ki bo za vas in vašega junaka prava izkušnja. Poleg prvih gibalnih elementov, plazenja, lazenja, plesa, prvih stikov z žogo – se skozi vadbo oblikuje trdna vez med vami in vašim otrokom, hkrati, pa se vaš malček nauči sodelovati in vključevati v družbo ostalih malčkov na uri.

Špelini junaki
(od 3-6 let)
(brez staršev)

Vadba za malčke od 3 – 6 leta poteka samostojno, brez staršev. Tako se skozi gibanje naučijo prvih socialnih veščin z otroci enake starosti. Posvetimo se osnovam gibanja, ki bodo podlaga za zdrav način življenja, pravilnih gibalnih vzorcev in podlaga za vsak nadaljni šport. Preizkusimo se v poligonih, obročih, igrah z žogo, ekipnih igricah, hkrati pa vključimo prvine sodobnih veščin kot so joga, meditacija, vse skozi zabaven proces igre. Glavni cilj je čarobno doživetje skozi učenje vašega otroka.

Sreda 17:00-18:00  

Ponedeljek 17:00-18:00 (Mala dvorana, 2,5-4 leta) 

Četrtek 17:00-18:00 (Mala dvorana, 4-6 let)  

Torek 17:30-18:30

Četrtek 14:30-15:30  (dvorana pri OŠ Komenda Moste)

  • otroke lahko poberemo iz vrtca Mehurčki

POLNA SKUPINA (pokliči za prijavo)

Torek 17:00-18:00

Lokacija: OŠ Matije Čopa, Kranj

Četrtek 17:00-18:00

Lokacija: Liparius center, Škofja Loka

Ponedeljek 17:30-18:30    

Lokacija: FitFit center Domžale

Četrtek 17:30-18:30   

Naslov: Tržaška 2 (poleg Športnega parka Vrhnika)

Četrtek 17:00-17:45

Lokacija: Gimnazija Šiška – glavni vhod

Torek 17:00-18:00

Lokacija: Ambient športna dvorana

POLNA SKUPINA (POKLIČI ZA PRIJAVO)

1. IZPOLNITE SPODNJO PRIJAVNICO  
2. VOILA – rezervirali ste svoje mesto

Športno društvo Špelini Junaki Splošni pogoji in navodila

Splošni pogoji in navodila za organizacijo in izvajanje športne vadbe ter športno-animacijskih aktivnosti (v nadaljevanju “Splošni pogoji”) Društva Špelini Junaki, Zgornje Pirniče 40/g. 1215 Medvode, (v nadaljevanju Špelini Junaki) so sestavni del pogodbe oz. prijavnice, ki jo skleneta Špelini Junaki in udeleženec programa oz. v njegovem ali njenem imenu starš ali skrbnik, v vsakem primeru pa plačnik programa (v nadaljevanju »udeleženec«). V primeru dodatnih pogojev, določil ali sprememb na izbranem vadbenem programu, veljajo poleg spodaj navedenih pogojev tudi tisti, ki so navedeni v prijavnici oz. pogodbi.

Splošni Pogoji: članarina je že všteta v mesečno vadnino. Položnico prejmete po elektronskem naslovu navedenem na prijavnici do 20. v mesecu za tekoči mesec, rok plačila pa je 8 dni. Obroki so enaki za vsak mesec ne glede na različno število ur, s strani Špelinih Junakov pa je zagotovljeno, da imamo v mesecu minimalno 3 vadbene ure, v nasprotnem primeru se vadnina sorazmerno zmanjša ali uro nadomešča. V času šolskih počitnic in uradnih praznikov vadba odpade na vseh lokacijah. Zaradi praznikov in počitnic se mesečni prispevek za vadbo ne spremeni. Na vadbo se vsak udeleženec lahko prijavi preko spletnega obrazca in je za rezervacijo mesta dolžan poravnati predračun vadbe v roku naveden v obrazcu, poslanem preko e-mail naslova. Zamujene ure programa lahko nadomeščate na drugem terminu ali lokaciji s predhodnim obvestilom in v primeru, da je termin prost. 

Odstopi in vračila: Mesečni prispevek se ne spremeni, v kolikor se junak ne udeleži vadbe zaradi osebnih razlogov (potovanja, tečaji, izleti) oz. bolezni. Vadbo lahko v primeru odsotnosti nadomeščate na drugi lokaciji/terminu ob predhodni prijavi. Odpoved je mogoča do zadnjega v mesecu za nov mesec in je ni mogoče odpovedati v sredini meseca razen v primeru ko je bil otrok odsoten zaradi bolezni (manjkal vsaj 2x oz. 14 dni). V takem primeru nas morate obvestiti na elektronski naslov: spelinijunaki@gmail.com  PRED odsotnostjo. Vadba se prav tako ne zaračuna v primerih, da je na odpoved vadbe vplivala višja sila in je nismo izvajali. 4-mesečni prispevek se zmanjša ali vrača le v primeru daljše odsotnosti zaradi bolezni (pisno potrdilo). 

Izredne situacije, razmere, dogodki: v primeru, da se v času med dnem prijave/plačila programa in dnem zaključka programa zgodijo nepričakovane situacije na katere Društvo Špelini Junaki nima vpliva in se spremenijo odloki pristojnih organov v Sloveniji, ki nam onemogočajo izvajanje dejavnosti programa, bomo program v skladu z možnostmi ustrezno podaljšali do konca tekočega šolskega leta oz. po potrebi do pričetka naslednjega šolskega leta. V kolikor tudi to ne bo mogoče bomo plačilo programa vrnili v obliki dobropisa ali v celoti.

Društvo Špelini Junaki ne prevzema odgovornosti za morebitno okužbo s prenosljivimi boleznimi v času vadbe oz. izvajanja aktivnosti in je s tem udeležba udeleženca na programu na lastno odgovornost, kot tudi ne prevzema odgovornosti za morebitne nesreče, ki se lahko na vadbi zgodijo in nanje nismo imeli vpliva oz. je nismo mogli preprečiti. 

(GDPR). Vaši podatki se bodo uporabljali izključno za informiranje o novostih, storitvah, seminarjih, webinarjih in ostalih stvari, povezanih z našo dejavnostjo. Vaši podatki so strogo varovani preko spletnega ponudnika Activecampaign za zbiranje elektronskih naslovov (www.activecampaign.com). Zbrane osebne podatke bomo varovali v skladu z Zakonom o varstvu podatkov. Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Kadarkoli lahko zahtevate izbris svojih podatkov. Za več informacij nam lahko pišete na spel@spelinijunaki.si. Če se želite odjaviti od novic, lahko kadarkoli na koncu elektonske pošte pritisnete unsubscribe.